sponsormogelijkheden voor evenementen

Mede dankzij de sponsoren lukt het ons om de wedstrijden op het door ons gewenste niveau te houden, voor de hele regio en daarbuiten en die gewaardeerd worden door jong en oud.

Met de inzet van vele vrijwilligers, leden en misschien ook u, hopen wij ook dit jaar weer zeer geslaagde evenementen te kunnen organiseren. 

Ook in 2019 staan weer twee grote paardensportevenementen op het programma in Barchem (zie wedstrijden). Het zijn drukbezochte evenementen voor jong en oud en de voorbereidingen zijn alweer in volle gang.

De eventingwedstrijd geniet landelijke bekendheid door diverse mooie gevarieerde hindernissen in het prachtige Barchemse landschap. Dit blijkt onder andere uit de komst van veel topruiters die elk jaar weer starten.


Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van onze vereniging, dan kan dat op diverse manieren. Wij informeren u hier graag over in een gesprek, maar verschillende mogelijkheden zijn uitgewerkt in het via de link te bereiken document.

Voor vragen over sponsoring of het aanleveren van advertenties kunt u contact opnemen met Sponsorcommissie RSV Barchem via sponsoring@rsvbarchem.nl